06302255882 gondnok@gvadanyi.hu

Munkásszállás igénybevételével kapcsolatos információk

tudnivalók

A munkásszállás alap esetben egy lakáson belül két külön szobából áll. Belépéskor egy kis folyosóról nyílik a közös fürdő és a különálló szobák. A lakásokhoz egy kulcs tartozik, így távozáskor mindenki köteles azt leadni a portán. A lakások nem koedukáltak. Minden emeleten ebédlőasztalokkal, mikróval, szekrényekkel és hűtőszekrénnyel felszerelt közös konyha található. Ezek tisztántartására és rendeltetésszerű használatára kérjük szíveskedjenek kiemelten figyelni.

Beköltözés

Munkásszállásra benyújtott igényének jóváhagyása után a HR megadja a gondnok elérhetőségét. Előre egyeztetett időpontban lehetősége van megtekinteni a lakáshoz tartozó szobát.

Takarítás és ágynemű csere

A szobák és a közös helyiségek takarítását heti rendszerességgel végezzük el (munkanapokon). A szállláshoz biztosítunk ágyneműket, amennyiben nem rendelkeznek sajáttal. Ezek tiszta cseréjét kényelmesen online kérelmezheti a Gvadányi.hu/ "Kérelem beküldése" oldalon.

Közös konyha

A munkásszállás és az alacsony komfortfokozatú lakások lakói saját felelősségükre használhatják a folyosó végén található közös konyhát. Ez a helyiség minden szükséges konyhai felszereléssel rendelkezik. (Étkező asztal, hűtő, evőeszközök, tányérok, poharak stb.)

Minden eszköz a Magyar Telekom tulajdonát képezi.

A konyha használatát rendkívül szigorúan ellenőrizzük, hogy az eszközpark hiánytalanul és rendeltetésszerűen legyen használva.

 

Konyhai etikett:

  • Magad után kérlek mindig mosogass és pakolj el.
  • Egyes ételek a mikróban kipukkanhatnak a hőtől és szennyeződés keletkezhet a mikró belsejében. Kérlek használj fedőt és, vagy töröld ki használat után.
  • Ne várd meg, míg az ételednek személyisége lesz, a romlott és ott felejtett ételeket kérlek dobd ki.
  • Az ételmaradékot dobd a kukába.
  • A ráégett szennyeződéseket a tűzhelyen és a sütőben mielőbb távolítsd el!

Mosókonyha

A pincében található mosókonyha használatára kizárólag csak a munkásszállás és alacsony komfortfokozatú lakások lakói jogosultak. Ennek kulcsát a portáról lehet elkérni és a mosás indítását követően kérjük visszajuttatni azt.

A mosókonyhában található 4 db felültöltős mosógép és 2 db szárítógép, melyek rendeltetésszerű használatára kérjük fokozott figyelmet fordítsanak.

A szolgálati lakások lakói kötelesek maguknak gondoskodni mosógépről, hiszen a lakásuk fürdőszobája rendelkezik mosógép kiállással. Ezért számukra szigorúan TILOS a mosókonyha gépeinek használata. Kizárólag kivételes, indokolt esetekben a gondnok engedélyével használhatják.  

Kerékpár tároló

Az udvaron elhelyezkedő külső kisház bal oldali ajtaján túl található a kerékpár tároló helyiség. A mosókonyhához hasonlóan ehhez is egy kulcs tartozik, így azt a portáról szükséges elkérni és a lehető leghamarabb visszaszolgáltatni.

A kerékpár tároló helyiség NEM személyes raktár. Babakocsik és kerékpárok tárolására használható.

Sem bútorokat, sem gumiabroncsokat, sem nagy dobozokat nem áll módunkban ott tárolni. 

Dohányzás

Dohányozni az egész épületen belül szigorúan TILOS. Dohányzásra az épület mögött, földszinti kis folyosóról megközelíthető közös udvaron van lehetőség.

Udvar, szeméttárolás

A szemét tárolására a hátsó udvarunkon található 9 darab kukát vehetik igénybe. Fontos, hogy a nagyobb dobozokat ne a kuka mellé helyezzék, hanem darabolják fel és hajtsák össze. A kukák ürítése minden héten hétfőn és csütörtökön esedékes. Csak azt a szemetet szállítják el, ami a kukákBAN van és nem mellette.

Szelektív hulladék tároló (nagy, kék színű) csak és kizárólag elmosott, összepréselt műanyag hulladék tárolására használható. Kérjük, hogy a benne található fehér nagy zsákba dobják a szemetet és ne mellé!

Munkánkat segíteni tudja azzal, ha dupla zacskóban viszi le a szemetet, amennyiben az olyan folyékony dolgot tartalmaz, ami a lépcsőházban esetleg foltokat hagyhat kifelé menet.

VENDÉGFOGADÁS, postai és egyéb küldemények

Vendég(ek) fogadása a munkásszállás lakói számára házirend szerint este 22:00-ig lehetséges a portással történő előzetes egyeztetést követően.

Postai és egyéb küldeményeket a portán semmilyen körülmények között NEM veszünk át. Érdemesebb a munkahelyükre kérni délelőtti kézbesítéssel.

Étel rendelése esetén kérjük fáradjanak a portához rendelésük átvételéhez. A futárt csak a portáig engedjük be az épületbe. Rendelése leadásakor a telefonszáma mellé érdemes megadni a nevét és az Önhöz tartozó szoba számát, hogy a portás tudja értesíteni.

Internet, TV

Minden lakáshoz tartozik egy set-top-box, modem készülék és persze távirányító.

A TV csomagján, annak előfizetési státuszán nem lehet módosítani, sem az internet sávszélességét növelni.

A modem készülék nem rendelkezik Wi-Fi funkcióval, így érdemes beköltözéskor egy routert hozni.

Internet beállításához a csatlakozási mód PPoE típusú, melyhez tartozó felhasználói e-mail címet és jelszót a gondnoktól tudja elkérni.  

Kiköltözés

Kiköltözéssel kapcsolatban először a HR-el kell egyeztetni és azt követően jelezni a gondnok felé, hogy mikortól kívánja elhagyni a munkásszállást. Kérjük a szobát kitakarított tiszta állapotban hagyja el. A bútorok és egyéb a vendégházhoz tartozó eszközök leltári számmal rendelkeznek. Ezeknek hiánytalanul ott kell lenniük a szobában.

 

Hiba bejelentés

A lakással kapcsolatos meghibásodásokat, problémákat  és észrevételeket könnyen és kényelmesen jelezheti a "Hiba bejelentés" oldalon!

Bejelentést követően kérjük számoljanak azzal, hogy (esetenként már másnap) a karbantartást végző személyeket, be kell engednünk a lakásba, akár az Önök távollétében is. A gondnok személyesen felügyeli távollétükben a munkálatokat.

A javítások állapotáról a gondnoknál tud személyesen, telefonon és e-mailben is érdeklődni.

 

Dohányzás

Dohányozni az egész épületen belül szigorúan TILOS. Dohányzásra az épület mögött, földszinti kis folyosóról megközelíthető közös udvaron van lehetőség.

0-24h Portaszolgálat

Porta szolgálatunk 0-24 üzemel, de éjfél után a bejárati ajtókat bezárjuk. Ezt követően már csak a külső csengővel tudnak bejutni az épületbe. Érdemes késői érkezésről előre értesíteni a portást.

Ingyenes parkolás

Az épület előtt lehetőség van ingyenesen parkolni. A parkoló közterület, nem őrzött!

Közelben

A vendégháztól alig 400 méterre található egy Interspar üzlet. Gyalog, kényelmesen és könnyen megközelíthető. Szintén itt a Spar előtt van a 81-es trolibusz megállója, mellyel az Örs vezér térre 11 percen belül ki lehet érni.

Az Örs vezér téren a Sugár és Árkád bevásárlóközpontokban minden szükséges dolgot megtalál. (Éttermek, bank, posta).

 

A weboldalon megjelenített információk tájékoztató jellegűek, változás jogát fenntartjuk. Aktualitásukról érdeklődjön a HR-nél, vagy a gondnoknál.