06302255882 gondnok@gvadanyi.hu

Vendégszoba igénybevételével kapcsolatos információk

Bejelentkezés

Foglalását a szieszta rendszerén belül tudja rögzíteni és azzal kapcsolatosan intézkedni, esetleges módosításokat végrehajtani a HR segítségével tud. A szállásokat érkezés napján délután 16:00-tól lehet elfoglalni és távozás napján legkésőbb reggel 10:00-ig szíveskedjenek elhagyni. Amennyiben más időpont felelne meg Önnek kérjük, mielőbb jelezze a gondnok felé telefonon, vagy e-mailben.

Becsekkoláshoz, vendégkönyv kitöltéséhez szükséges adatok:

  • név
  • lakcím
  • életkor
  • személyigazolvány szám, vagy jogosítvány szám
  • aláírás
  • kiküldetési rendelvény (ha hivatalos célú kiküldetésen van)

Hivatalos kiküldetés

Amennyiben a vendégházat hivatalos célú kiküldetésben venné igénybe fontos tudnia, hogy kötelező az utazást elrendelő személy által aláírt, vagy elektronikus úton jóváhagyott és az üdülés időtartamával megegyező dátumozással ellátott, hivatalos kiküldetési rendelvény bemutatása. Már nem szükséges kinyomtatni a dokumentumot elegendő, ha a vendégház e-mail címére (tcomgvadanyi@gmail.comKiküldetési rendelvény, dátum + név” – tárggyal továbbítják. Becsekkoláskor elegendő okostelefonról is megmutatni a recepción.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudta, vagy elfelejtette magával hozni a kiküldetési rendelvényét annak utólagos pótlása is lehetséges, szintén a fent megadott e-mail címen egy héten belül. Ellenkező esetben a szállás díja a dolgozó béréből kerül levonásra.

Magán célú igénybevétel

Ha a HR már visszaigazolta Önnek a szállást a sziesztán keresztül magán célú igénybevételhez, akkor semmilyen dokumentumot, visszaigazolást nem szükséges magával hoznia, csak a személyazonosításra szükséges okmányokat.

A kétágyas szobákban az ágyakat összetolni tilos. Szállás igénybevételére csak a foglalást rögzítő dolgozó és a vele érkező, a sziesztában előre megadott személy(ek) jogosult(ak). Más külsös idegen személy számára a dolgozó nem igényelhet szállást. A szállás díja a bérekből kerül lekompánzálásra, a helyszínen nem kell fizetni.

Magán célú igénybevétel 2020. Január elsejével megszűnt!

Dohányzás

Dohányozni az egész épületen belül szigorúan TILOS. Dohányzásra az épület mögött, földszinti kis folyosóról megközelíthető közös udvaron van lehetőség.

0-24h Portaszolgálat

Porta szolgálatunk 0-24 üzemel, de éjfél után a bejárati ajtókat bezárjuk. Ezt követően már csak a külső csengővel tudnak bejutni az épületbe. Érdemes késői érkezésről előre értesíteni a portást.

Ingyenes parkolás

Az épület előtt lehetőség van ingyenesen parkolni. A parkoló közterület, nem őrzött!

Közelben

A vendégháztól alig 400 méterre található egy Interspar üzlet. Gyalog, kényelmesen és könnyen megközelíthető. Szintén itt a Spar előtt van a 81-es trolibusz megállója, mellyel az Örs vezér térre 11 percen belül ki lehet érni.

Az Örs vezér téren a Sugár és Árkád bevásárlóközpontokban minden szükséges dolgot megtalál. (Éttermek, bank, posta).

 

A weboldalon megjelenített információk tájékoztató jellegűek, változás jogát fenntartjuk. Aktualitásukról érdeklődjön a HR-nél, vagy a gondnoknál.